Certificering

ISO 9001

Significant Groep is sinds 2021 gecertificeerd met een ISO 9001. Wij voldoen hiermee aan de internationale norm voor kwaliteitssystemen. Periodiek vinden interne en externe audits plaats om onze kwaliteit te verbeteren en het certificaat te vernieuwen. ISO 9001 certificering richt zich op de klanttevredenheid en het waarborgen daarvan bij onze organisatie. Met deze certificering borgen en verbeteren wij onze processen met als doel een verbeterde klanttevredenheid.

ISO 27001

Op dit moment werkt de Significant Groep aan de certificering voor ISO 27001. De ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan. Met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen.

Nick Veenendaal

"Werken bij Significant betekent samenwerken in een club van gemotiveerde, professionele en deskundige collega’s met ieder zijn eigen achtergrond en expertise. Je ontwikkeling staat hier geen dag stil."

Nick Veenendaal, consultant , Certificering