Werken bij Significant

Samen voor een
significant verschil

Significant Groep
Waarom werken bij Significant

Kies je voor ons, dan kies je écht voor samen werken.

Wij geloven dat er altijd meer in samenwerking zit. Iedereen draagt bij ons zijn steentje bij en helpt elkaar verder. Het geheim van onze aanpak? We zijn ervan overtuigd dat jij meer impact maakt wanneer jij je goed voelt. Als je de mogelijkheid hebt om je werk met de andere mooie dingen in het leven te combineren.

Wanneer je hard werken bijvoorbeeld afwisselt met sporten, naar een festival gaan, of thuis bij de kinderen zijn. Tegelijk ben je onderdeel van een hecht team met de ruimte om je volop te ontwikkelen.

Bij de Significant Groep word je gezien en gehoord. Samen willen wij een maatschappelijke impact realiseren, een bijdrage leveren aan een samenleving waarin ieder mens tot zijn recht komt. Kies je voor ons, dan kies je voor samenwerken. Binnen de organisatie én daar buiten. Met elkaar en met onze opdrachtgevers, om altijd te gaan voor het beste resultaat.

Significant Groep - werknemers
Mariska Nienhuis

"Ik vind het een voorrecht te mogen werken in een organisatie waar medewerkers zó bevlogen en betrokken zijn. Met een hart voor Significant én voor de klant."

Mariska Nienhuis, OD, Werken bij Open sollicitatie