Significant Groep - werknemers
Werken bij Significant

Passende voorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden passen bij wat wij willen zijn: een zorgzame werkgever voor zelfbewuste professionals. Naast uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden kennen we ook veel keuze in secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij 30 vakantiedagen, omdat wij een balans tussen werk en privé belangrijk vinden en betalen wij 50% van de basis pensioenpremie.

Daarnaast kun je vakantiedagen aan- en verkopen en kiezen  voor het sparen van extra pensioen. Als adviseur kun je kiezen voor een (lease-)auto, een mobiliteitsbudget of een OV-kaart. Bovendien ontvangen alle medewerkers een MoveMove kaart waarmee je met het ov kunt reizen en parkeren. Je kan dus per dag bepalen hoe je wilt reizen, afhankelijk van je afspraken die dag en meest handige wijze van reizen.

Flexibiliteit in werken is bij ons duidelijk meer dan bij andere werkgevers. Heb je ’s avonds doorgewerkt om een rapport voor de klant af te maken, dan is het prima als je de volgende ochtend wat later begint en eerst even gaat ontspannen of sporten. Thuiswerken hoort daar ook. We werken daarnaast bij opdrachtgevers op locatie en natuurlijk ben je deel van de tijd bij ons op kantoor. Focus op onze impact en afspraak is afspraak staan voorop en zijn belangrijker dan waar je werkt.

Danique Lauritsen

Ik pas mijn interesse voor sociale vraagstukken en cultuur graag toe binnen en met organisaties om zo maatschappelijke impact te creëren. Als cultureel antropoloog gespecialiseerd in verandermanagement zet ik mij, als onderzoeker/adviseur, in op brede thema’s binnen de publieke sector. Met mijn nieuwsgierige houding en analytische blik draag ik bij aan organisatorische ontwikkeling.

Danique Lauritsen, consultant , Passende voorwaarden