De magie van synergie

Significant Groep

Gewoon bevlogen mensen zoals jij en ik. Wij zijn professionals die zich inzetten om het verschil te maken. Wij werken aan onderzoek, advies en implementatie. Afspraak is afspraak en je kunt op ons rekenen. Wanneer wij samenwerken voor een vraagstuk dan gebeurt er iets bijzonders. Wij zijn meer dan de som der delen. Dat noemen wij de magie van synergie.

Neem contact op
Organisatie

Vier ventures

Onze organisatie kent een sterke cultuur waarin mensen zichzelf zijn en elkaar in een geborgen, dynamische omgeving ontwikkelen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Om zo bij te dragen een maatschappelijke impact, iedere dag weer. Bij Significant Groep werken ruim honderd professionals elke dag aan impactvolle opgaven in de publieke sector.

Wij zijn georganiseerd in vier ventures: APE, Public, Insights en Synergy. Deze ventures zijn de thuisbasis voor verschillende competenties die wij inzetten. Waarbij onderlinge samenwerking de meerwaarde is naar onze opdrachtgevers voor het beste resultaat.

Dit is wat we doen

Voor ieder vraagstuk de juiste expertise

Ieder maatschappelijk vraagstuk vraagt om een andere expertise. Wij bundelen onze krachten en helpen jou waar het écht nodig is. Zo maken wij impact op het gebied van beleid en strategie, organisatie- en veranderkunde, bekostiging en inkoop, data-analyse en digitalisering. Ontdek waarmee we jou kunnen helpen.

Competenties
Significant Groep - werknemers
Significant Groep

Organisatie

De dagelijkse leiding van onze ventures ligt in handen van een management team. Dat is voor iedere venture een andere samenstelling. Significant Groep is:

APE en Public – Maarten Batterink, Maartje Gielen en Michiel Blom.
Insights – Roel van Weert, Frederik Pluut en Vicky Drost.
Synergy – Fransien Lukkezen, Loudmilla Kok-Oomen en Rinke Meijer.

Het eigendom van Significant Groep ligt volledig bij de partners. Zij zijn elke dag betrokken bij de inhoud van het werk en de ontwikkeling van onze organisatie.

Kennismaken op een laagdrempelige manier, neem dan contact op en kom eens langs.

Elliott Thijssen

Elliott Thijssen

Partner

Jan Pieter Papenhuijzen

Jan-Pieter Papenhuijzen

Partner

Jeroen van Alphen

Jeroen van Alphen

Partner

Loudmilla Kolk-Oomen

Loudmilla Kok - Oomen

Partner

Michiel Blom

Michiel Blom

Partner

Patrick Tazelaar

Partner

Rinke Meijer

Rinke Meijer

Partner

Vicky Drost

Vicky Drost

Partner

Wouter Jongebreur

Wouter Jongebreur

Partner

Ontwikkeling

Ondersteunende Dienst

Onze ondersteunende dienst (OD) organiseert professionele ondersteuning voor de organisatie op het gebied van financiële administratie, HRM, ICT en faciliteiten. Zij vormen vanuit de magie van synergie de ruggengraat van ons werk. De OD is de schakel naar onze toeleveranciers, die verschillende diensten verzorgen. Ondersteunen onze professionals en versnelling onze ontwikkeling.

Maarten Batterink

"Ik krijg energie van het samenbrengen van verschillende perspectieven en bedenk creatieve oplossingen voor problemen die soms onoplosbaar lijken."

Maarten Batterink, Managing consultant ,