Significant Public

Significant Groep
Significant Groep

Advies- en onderzoeksbureau voor de zorg, het sociaal domein, justitie en veiligheid. Wij onderzoeken kritisch en geven stof tot nadenken. Voor oplossingen die écht het verschil maken.

Significant Public – een maatschappelijke oplossing die Significant te noemen is

Maatschappelijke impact realiseren, dat is niet bepaald een koud kunstje. Er is meer nodig dan alleen de juiste kennis, wanneer je echt het verschil wilt maken bij alle partijen. Dat vereist ervaren onderzoekers die oprecht betrokken zijn. Onderzoekers die beseffen dat hun bijdrage een wereld van verschil kan maken.

We zijn actief in de zorg, het sociaal domein en justitie en veiligheid. Leefdomeinen van burgers waar de overheid een rol speelt om ervoor te zorgen dat iedereen kan meedoen. Daar zijn grote uitdagingen mee gemoeid. Denk aan de vergrijzing, het voorkomen van recidive en samenhang creëren bij het ondersteunen van burgers met een hulpvraag.

Rond deze onderwerpen zijn wij actief, weten we wat er speelt en helpen we opdrachtgevers bij het rijk, lagere overheden, brancheorganisaties, cliënten en patiënten- of beroepsvertegenwoordigers, aanbieders en uitvoeringsorganisaties. Met het ontwikkelen van beleid en stelselvragen, bepalen van de impact van veranderingen en het begeleiden van veranderingen.

Wij ondersteunen opdrachtgevers bij het inregelen van processen, inrichten van organisaties, ontwikkelen van professionals en samenwerking, sturing, opdrachtgeverschap, bekostiging, tariefbepaling en financiële verdeelvraagstukken.

Actueel bij Significant Public

alles
Paulette in 't Veld

"De maatschappij een stukje mooier maken. Dat is waar ik me graag voor inzet als onderzoeker en adviseur bij Significant Public. Mijn nieuwsgierigheid helpt hierbij, hoe kan het beter en waar kunnen we met elkaar van leren?"

Paulette in 't Veld, consultant , Significant Public