Werken bij Significant

Jezelf ontwikkelen

De basis van alle ontwikkeling ligt in het werk zelf: door zelf te doen en samen te werken met (ervaren) collega’s maak je een snelle groei door. Daarnaast maak je gebruik van allerlei ontwikkel mogelijkheden van de Significant Academy en beschik je over een ruim opleidingsbudget. Ook bieden wij je ontwikkelgesprekken, begeleiding en feedback in projecten, de ‘Growthshop’, intervisie, ontwikkeldagen met jouw groep en eventuele in- of externe coaching.

De Significant Academy biedt een uitgebreid opleidingsprogramma dat is afgestemd op de competenties en kennis die je nodig hebt om te werken als een professional. Van Excel naar schrijfvaardigheid, van persoonlijk leiderschap naar adviesvaardigheden. Daarbij zorgen wij ervoor dat werken en leren elkaar versterken door dit te koppelen aan begeleiding en training ‘on the job’.

Na het volgen van de Significant Academy is voor iedere medewerker een ruim jaarlijks opleidingsbudget beschikbaar. Dat kan je gebruiken voor bijvoorbeeld externe (individuele) trainingen, seminars of individuele coaching. Afhankelijk van je persoonlijke professionele voorkeuren en ontwikkeldoelstellingen. Wij streven naar een win-win situatie: jij de boost die past bij je ontwikkelwensen en Significant Public een professional die nog beter en plezieriger kan functioneren.

Dionne Faber

Zorg en cultuur zijn domeinen waarin ik graag werk. Ik houd van werken met cijfertjes, maar vind het ook belangrijk om het verhaal daaromheen te leren kennen. Waarom is iets zoals het is? Op die manier kan ik mijn analyses nog beter laten aansluiten bij de praktijk.

Dionne Faber, consultant , Jezelf ontwikkelen