Significant Groep - werknemers groep
Werken bij Significant

Starters programma

Met jouw Bachelor of Masterdiploma op zak kun je bij ons alle kanten op. Maar weet jij al waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt? Om jou te helpen onderzoeken waarin je je wilt ontwikkelen, kennen wij het startersprogramma. Dit programma is speciaal voor jou als junior consultant waarbij je verschillende ervaringen in projecten kunt opdoen in combinatie met training, coaching en intervisie.

In deze periode kun je je oriënteren op bijvoorbeeld een specifiek vakgebied (bijvoorbeeld inkoop, onderzoek of veranderkunde) of domein (bijvoorbeeld zorg, sociaal domein of bouw en infra) en bepalen wat goed bij jou past. Intussen volg je meerdere trainingen om je kennis en vaardigheden als consultant te verbeteren en ga je aan de slag met leerdoelen en feedback om het geleerde effectief in de praktijk te kunnen brengen. Na deze twee jaar bekijken wij samen in welke richting jij je verder wilt verdiepen en maken wij een passend ontwikkelplan voor een succesvolle verdere loopbaan.

Marjolijn Zwanepol

Het mooie aan ons werk vind ik dat wij met verschillende stakeholders mogen praten. Het mooiste vind ik wanneer wij ook de ‘mensen waar het over gaat’ ontmoeten of spreken, een jongere die beschermd woont of een pleegouder die al meerdere kinderen liefdevol in het gezin heeft opgenomen. Hierdoor krijgt het vraagstuk waar we mee bezig zijn een gezicht en word ik mij bewuster van de impact van beleid of werkprocessen.

Marjolijn Zwanepol, Senior consultant,