Over ons

Er toe doen

Zijn wij perfect? Zeker niet! Want leren doe je vooral als je fouten mag maken. Daarom willen wij graag dat je vragen stelt en zijn wij eerlijk en open naar elkaar. Drempelvormige hiërarchie kennen wij niet, laat staan ‘directiekamers’. Wel streven wij naar de perfecte resultaten voor de klant. Ons werk moet kloppen, daar zitten geen fouten in.

Op basis van onze onderzoeken, adviezen en ondersteuning maken opdrachtgevers keuzes die impact hebben op de processen en het succes van onze opdrachtgevers. En op individuen of belastinggeld. Dus wij blijven scherp op elkaar. Op een eerlijke, fijne manier en helpen elkaar om ons werk zo goed mogelijk te doen.

Je hebt de vrijheid om eigen keuzes te maken in jouw ontwikkeling en het type opdrachten die passen bij jouw interesses en talenten. Natuurlijk zijn we afhankelijk van het werk dat onze opdrachtgevers van ons vragen, maar gezien alle type vragen die voorbij komen is er volop keuze. Wij bieden jou een schip in een zee vol mooie uitdagingen, maar je staat zélf aan het roer. Welkom aan boord!

Dionne Faber

"Ik houd van het werken met cijfers. Bij Significant maakt het verhaal achter de cijfers impact. Dat maakt mijn werk relevant en afwisselend."

Dionne Faber, consultant ,