In-Facts

Significant - InFacts
Significant - InFacts

Bij Significant combineren we kennis van publieke domeinen met competenties op het vlak van onderzoek, beleid en strategie, organisatie- en veranderkunde, bekostiging en inkoop, data-analyse en digitalisering. Op die manier kunnen we betekenisvol adviseren en onderzoek uitvoeren op het hoogste niveau.

In-Facts is een door Significant samengesteld en een beheerd portaal voor de Nederlandse overheidsinkoop. Via In-Facts zetten wij data om in inkoopintelligentie voor uw organisatie. In-Facts maakt uw inkoopbeslissingen pas echt data-gedreven. Het helpt inkopers en categoriemanagers om gerichter, effici├źnter en meer gestructureerd te werken en meer persoonlijke waarde te kunnen toevoegen. De inzichten uit In-Facts zijn direct in de praktijk te brengen door inkopers, inkoopmanagers en opdrachtgevers.

Vraag een demo aan en bekijk het product overzicht op In-Facts.nl.

Roel van Weert

Als bedrijfskundige vind ik control- en sturingsvraagstukken erg interessant. Ik help onze klanten graag met het proces van het verrijken van data en deze vertalen naar inzicht (van eenduidige definities naar dashboards) en het concretiseren hiervan naar verbeter- en/of stuurmogelijkheden.

Roel van Weert, Managing consultant,