Advies bij tariefwijzigingen leveranciers

Significant Groep

Het is weer die tijd van het jaar waarin prijsverhogingen en tariefwijzigingen van de leveranciers binnen komen. Het is geen eenvoudige klus om deze te beoordelen, maar het is van cruciaal belang wanneer je niet te veel wilt betalen.

Het beoordelen vereist vaak specifieke kennis van indexcijfers en veranderingen in premies en wetgeving, wat tijdrovend kan zijn als je dit niet dagelijks doet. Wij kunnen hierbij helpen.

Jaarlijks controleren wij indexatievoorstellen en tariefwijzigingen voor facilitaire contracten en inhuurdienstverlening. Onze expertiseteams voor Inhuur en Facilitair zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen in het inhuurstelsel en CPI-cijfers. Bovendien geven wij de juiste handvatten om eenduidige tariefwijzigingsafspraken en indexatieafspraken vast te leggen in de contracten met leveranciers.

Wij bieden deze dienstverlening in abonnementsvorm aan. Variërend in de mate waarin ontzorgt wordt. Met onze dienstverlening bieden wij antwoorden op de vragen:

  • Heb ik de handvatten in mijn contract om een tariefwijziging te beoordelen?
  • Is het tariefswijzigingsvoorstel conform de contractafspraken?
  • Waar moet ik rekening mee houden om indexatieafspraken te maken?
  • Hoe voer ik een gesprek met de leverancier?

Wij bieden begeleiding en advies om je op weg te helpen. Daarnaast kunnen wij jou volledig ontzorgen door de voorgestelde wijzigingen van je leveranciers te beoordelen. Eventueel gaan we in gesprek met de leverancier als deze wijzigingen niet overeenkomen met de contractafspraken of als de contractafspraken niet helder zijn.

Direct een voorstel ontvangen of meer informatie?
Stuur ons dan een bericht.