Significant Groep ondertekent Charter Diversiteit

Significant Groep - charter diversiteit

Partner Elliott Thijssen heeft vandaag in de ‘Week van de Ondernemer‘ namens de Significant Groep het Charter Diversiteit ondertekend. Dit heeft plaatsgevonden tijdens een bijeenkomst van SER Diversiteit in Bedrijf en T-Mobile in Den Haag. Significant Groep zegt hiermee toe dat diversiteit en inclusie – ook wel  D&I – van meerwaarde zijn voor het bedrijf en dat strategische middelen ingezet zullen worden om dat op de werkvloer te bevorderen.

De Significant Groep was één van de 24 werkgevers die deelnamen aan de ondertekenceremonie, die plaatsvond tijdens de Charterbijeenkomst Personeelstekort? Zo werf je waardevolle werknemers.

Binnen zes maanden na ondertekening dienen de bij het Charter Diversiteit aangesloten partijen een Plan van Aanpak in waarin zij hun D&I-beleid omschrijven en doelen hieraan koppelen. Jaarlijks rapporteren ze over de voortgang van hun inzet.

Elliott Thijssen

"Significant staat als adviseur van de Nederlands overheid midden in de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Wij willen voeling hebben met en een weerspiegeling zijn van de opdrachtgevers waarvoor wij werken."

Elliott Thijssen, Partner, Significant Groep ondertekent Charter Diversiteit