Kennissessie over circulair inkopen 23 november 2023

algemeen - werken kantoor

Op 23 november 2023 organiseert Rever Interieurprojecten een kennissessie over 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚𝐢𝐫 𝐢𝐧𝐤𝐨𝐩𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐡𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐨𝐦𝐠𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠. Tijdens de kennissessie zullen verschillende experts hun kennis en ervaring delen over dit onderwerp. Onze collega Tamara van Vastenhoven werkt mee aan deze kennissessie.

Met haar expertise adviseert zij overheden bij diverse (duurzame) organisatie- vraagstukken op het gebied van inkopen, aanbesteden en contract- en leveranciersmanagement. Haar focus ligt hierbij op het snijvlak van markt en overheid. In haar vorige functie als categoriemanager werkplekomgeving bij de Rijksoverheid, was zij verantwoordelijk voor de Rijksbrede (inkoop)visie van circulaire kantoorinrichting.

Tamara zal haar ervaring delen over hoe een circulair inkoopcontract opgezet wordt vanuit de ogen van de opdrachtgever, waarmee de circulaire ambities en doelen van een organisatie bereikt kunnen worden. Daarnaast zal ze verschillende tips geven die kunnen helpen met het opstellen van een circulair inkoopcontract.