Significant Groep
Over ons

Bevlogen mensen, zoals jij en ik.

Waar wij warm voor lopen? Voor er persoonlijk toe doen. In een informele sfeer nauw samenwerken met collega’s en opdrachtgevers. Voor werk dat ergens over gaat. Voor de inhoudelijke en intellectuele uitdaging en ontwikkeling, en voor langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Dat is de basis wat ons in professionele zin drijft.

Daarbij vinden we het belangrijk om een uitstekende thuisbasis te zijn en plezier te beleven met jouw collega’s. Er is een scala aan activiteiten die collega’s organiseren en die wij faciliteren. Dat begint bij de dagelijkse gezamenlijke lunch op kantoor, de zomerbarbecue, de eindejaarsbijeenkomst of een vrijdagmiddagborrel. Maar ook samen padellen, de Singelloop, skiën of andere sportieve activiteiten.

Diversiteit heeft bij ons meerdere betekenissen. Wij komen overal vandaan. Verschillende culturen, verschillende delen van het land, verschillende studieachtergrond en verschillende persoonlijkheden. Er is geen ideaalprofiel of een perfect cv voor ‘dé Significanter’. Maar in een ding geloven wij allemaal: collegialiteit staat voorop. Werken met elkaar en met de opdrachtgever is nu eenmaal leuker vanuit gelijkwaardigheid en betrokkenheid.

 

Eline Graveland

"Opdrachtgevers helpen bij hun inkoopvraagstukken, daar krijg ik energie van. Hoe prettig is het danbinnen Significant collega’s te hebben, waar je zulke kennis en ervaringen mee kunt delen."

Eline Graveland , consultant , Passie en collegialiteit