Werken bij Significant

Werk  dat past

Zijn wij perfect? Zeker niet! Want leren doe je vooral als je fouten mag maken. Daarom willen wij graag dat je vragen stelt en zijn wij eerlijk en open naar elkaar. Drempelvormende hiërarchie kennen wij niet, laat staan ‘directiekamers’. Wel streven wij naar de perfecte resultaten voor de klant. Ons werk moet kloppen, daar zitten geen fouten in. Op basis van onze onderzoeken, adviezen en ondersteuning maken opdrachtgevers keuzes die impact hebben op de processen en het succes van onze opdrachtgevers. En op individuen of belastinggeld. Dus wij blijven scherp op elkaar. Op een eerlijke, fijne manier en helpen elkaar om ons werk zo goed mogelijk te doen.

Je hebt de vrijheid om eigen keuzes te maken in jouw ontwikkeling en het type opdrachten die passen bij jouw interesses en talenten. Natuurlijk zijn we afhankelijk van het werk dat onze opdrachtgevers van ons vragen, maar gezien alle type vragen die voorbij komen is er volop keuze. Wij bieden jou een schip in een zee vol mooie uitdagingen, maar je staat zélf aan het roer. Welkom aan boord!

Maaike Jongerius

Bijdragen aan een publiek domein waarin mensen, organisaties en ketenpartners met elkaar verbonden zijn. En daarbij oog hebben voor de unieke vraag (achter de vraag) van de kwetsbare burger. Dat is wat mij motiveert. Ik werk met veel energie en plezier aan vraagstukken op het gebied van samenwerking, verandermanagement en procesoptimalisatie. Dit doe ik door inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken en patronen en gezamenlijk naar oplossingen te zoeken met merkbare resultaten voor de cliënt. Naast mijn werk ga ik regelmatig op reis om nieuwe mensen en culturen te ontdekken. Ook vind je mij vaak in de dansschool, op de tennisbaan of op de yogamat.

Maaike Jongerius, Senior consultant ,