Informatieoplossingen

algemeen - informatie oplossing
algemeen - informatie oplossing

Data is overal beschikbaar. Tegelijk levert data nog geen inzicht en overzicht. Met onze informatieoplossingen helpen wij om van data inzicht en overzicht te creëren. En daarmee om betere beslissingen te nemen. Wij ontwikkelen instrumenten die breed informatie ontsluiten en organisaties helpt om beter te sturen op processen of in te spelen op veranderingen.

Wij beschikken over uitgebreide ervaring, expertise en instrumenten om producten te ontwikkelen die bijdragen aan betere beslissingen. Zo hebben wij de beleidsmonitor die inzicht biedt in gemeentelijk beleid en de publieke marktmonitor die bruikbare informatie levert over de publieke inkoopmarkt speciaal voor publieke en private organisaties. Voor de inkoopcommunicatie bieden wij In-Facts aan ter ondersteuning van een professionele inkoopfunctie. Daarnaast ontwikkelen wij voor maatschappelijke vraagstukken specifieke platforms en monitors die inzicht leveren voor beleidsmakers. Soms eenmalig, dan weer voor een bepaalde periode en soms structureel.

Meer over onze informatie oplossingen

alles
Roel van Weert

Als bedrijfskundige vind ik control- en sturingsvraagstukken erg interessant. Ik help onze klanten graag met het proces van het verrijken van data en deze vertalen naar inzicht (van eenduidige definities naar dashboards) en het concretiseren hiervan naar verbeter- en/of stuurmogelijkheden.

Roel van Weert, Managing consultant,