Bedrijfsvoering, facilitair en ICT

algemeen - bedrijfsvoering
algemeen - bedrijfsvoering

Organisaties in het publieke domein hebben de missie om onze samenleving draaiende te houden en inwoners te ondersteunen. Dat kan alleen met een sterke bedrijfsvoering.

Neem contact op

Wij helpen organisaties om intern effectief en efficiënt te zijn en willen daarbij de optimale gebruikservaring realiseren. en ook in de onderlinge samenwerking naar buiten toe. Bijvoorbeeld door middel van organisatieadvies of procesoptimalisatie in de bedrijfsvoering. Maar denk ook aan facilitaire vraagstukken, zoals het opstellen van een sourcingstrategie, een facilitaire quickscan, het begeleiden van aanbestedingen en daarbij behorende contractimplementatie en het vormgeven en evalueren van een samenwerking. Of aan ICT, waaronder het vormgeven van een aanbestedingsstrategie of contracteren van nieuwe hardware- of softwareoplossingen.

Actueel in dit domein

alles
Nick Veenendaal

"Werken bij Significant betekent samenwerken in een club van gemotiveerde, professionele en deskundige collega’s met ieder zijn eigen achtergrond en expertise. Je ontwikkeling staat hier geen dag stil."

Nick Veenendaal, consultant , Bedrijfsvoering, facilitair en ICT