Bouw, infrastructuur en mobiliteit

Algemeen - infrastructuur
Algemeen - infrastructuur

Onze hoogwaardige fysieke infrastructuur zorgt er voor dat we in Nederland veilig kunnen leven, ons te verplaatsen voor werk en in vrije tijd en bijvoorbeeld dat de boodschappen op tijd in de supermarkt liggen. Vernieuwing en onderhoud zijn essentieel hierbij.

Neem contact op

 In ons dichtbevolkte land onder de zeespiegel, daar kunnen we niet zonder de infrastructuur om publieke functies zoals scholen of ziekenhuizen een plek te geven. Vernieuwing en onderhoud zijn noodzakelijk en vaak een flinke kostenpost.

Er is dan ook een sterke organisatie nodig om de menskracht en middelen in te zetten en te contracteren. Wij helpen organisaties hierbij met gedegen kennis en kunde van  grond-, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw, mobiliteit, openbaar vervoer en maatschappelijk vastgoed.

Zo ondersteunen wij organisaties in het nauw samen werken met (private) partijen die de uitvoering verzorgen. Dat brengt innovatie dichterbij en daarmee houden we ons land leefbaar.

Actuele projecten

alles
Bart de Haan

"De condities creëren voor een goede samenwerking tussen (semi-) publieke opdrachtgevers en leveranciers is voor mij een belangrijke drijfveer in mijn werk."

Bart de Haan, Senior consultant , Bouw, infrastructuur en mobiliteit