Verander- en programmamanagement

algemeen - verandermanagement
algemeen - verandermanagement

Succesvol veranderen is niet eenvoudig. Wij begeleiden organisaties en samenwerkende organisaties bij veranderingen in het publieke domein op allerlei niveaus. Niet met een blauwdruk en starre top-down aanpak, maar met aandacht voor de mensen die er werken. Wij begeleiden organisaties, samenwerkingsverbanden en samenwerking tussen overheid en marktpartijen bij verandering in het publieke domein op allerlei niveaus.

Neem contact op

Natuurlijk begeleiden we verandering met ordening, het ontwikkelen van governance of organisatie-inrichting. Voor het goed verankeren van verandering of het aanpakken van een maatschappelijke opgave is meer nodig. Meer dan een blauwdruk en top-down aanpak. Wij beschikken over een breed pallet aan mogelijkheden om een veranderopgave aan te pakken. Bijvoorbeeld met actieonderzoek, service-design thinking of procesoptimalisatie. En we vullen rollen in als programma- of verandermanagement bij organisatieverandering en beleidsopgaven. Binnen organisaties en in een samenwerkend netwerk van organisaties.

Meer over verandermanagement

alles
Vicky Drost

Samenwerkingsvraagstukken in de publieke sector; dat is waar ik enthousiast van word! Of het nu gaat om een onderzoek, het begeleiden van een veranderproces of het ontwikkelen van een (bestuurlijke) toekomstvisie.

Vicky Drost, Partner, Verander- en programmamanagement Neem contact op